De voorbereidingen voor de puppy komt

 

Maak het huis puppy vriendelijk voor de puppy er is. Zorg ervoor dat er geen gevaarlijke spullen, voor de snuffelende neus, voor het grijpen ligt. Alle reinigingmiddelen, verf, tinners, antivries chemicaliën etc. Goed opbergen zodat ze er zeker niet bij kunnen.

 

Puppies alleen laten spelen met echte hondenspeeltjes. Geen schoenen, (ze begrijpen dan niet dat ze die heel aantrekkelijke nieuwe niet mogen hebben) ze kennen het verschil tussen oud en nieuw niet.. Geef ook geen buffelhuid, koeien of varkensboeren (Kunnen ze in stikken) en hoefjes alleen onder toezicht. Geen echte botten, Nylabone is een zeer goede vervanger voor de echte botten.

 

Als de pup aan iets zit wat niet voor hem is wegpakken en een eigen speeltje geven zodat hij leert wat van hem is en wat niet.

 

Doe je puppy alleen in bad wanneer het echt nodig is. Te veel baden kan schadelijk zijn voor de vacht. En gebruik alleen een goede hondenschampoo, (geen babyshampoo) deze zijn speciaal op de hondenhuid afgestemd. Eens per maand is meer dan genoeg.

 

Probeer met de stem te corrigeren. Als je eens iets verbiedt doe het dan steeds. Sla je hond niet ze kunnen dan handschuw worden. En een Bulldog is een heel fijngevoelige hond en goed met de stem te corrigeren. Vertrouw me, ze begrijpen het als wij maar lang genoeg volhouden.

 

Laat nooit, maar ook nooit je franse bulldog alleen in de auto op dagen met een temperatuur heter dan 15 graden. Met op en gesloten ramen, een Franse bulldog kan zeer snel oververhit raken. Please, neem geen enkel risico.

 

Deze hints en tips zijn alleen bestemd uit overbezorgdheid voor je Franse Bulldog.

 

 

Een goede suggestie:

Koop het boek van Kathy Dannel of van Murriel Lee deze zijn in het Engels

 

Terug